Apa yang anda makanAvailable in Apple Store Keseimbangan kalori Keseimbangan kalori Keseimbangan kaloriKeseimbangan kalori
tangerin
nama

tangerin


bahan-bahan
Kategori produk buah-buahan segar ;
Produk ini berguna untuk gigi , tulang dan tulang , otot , mata , otak , buah pinggang ;
Kilokalori per 100 gram Lemak dalam 100 g . Protein dalam 100 gram karbohidrat dalam 100 gram Digunakan kuantiti secara lalai ( gram )
47.00 0.15 0.85 12.02 50.00
Dalam produk didapati :
nama : vitamin c
terlibat dalam pembentukan tisu manusia . meningkatkan sistem imun . kesan baik ke atas penyembuhan luka . adalah sangat berguna untuk atlet dan orang-orang dengan aktiviti fizikal .
nama : vitamin k
vitamin k adalah perlu bagi bahan pembekuan darah mencegah pendarahan - . terdapat keperluan hati dan untuk penggunaan yang berjaya kalsium . anda perlu makan terlalu banyak ia .
nama : vitamin d
diperlukan untuk asimilasi kalsium dan fosforus . menggalakkan tulang yang kuat dan gigi . diambil bersama-sama dengan vitamin dan vitamin c adalah sangat baik untuk kesihatan .
vitamin yang mempunyai banyak fungsi : ia adalah penting untuk pertumbuhan dan pembangunan , mengekalkan sistem imun dan penglihatan yang baik .
nama : kalsium
membina tulang dan gigi . terlibat dalam lain fungsi organik penting . kekurangan unsur yang boleh membawa kepada akibat yang teruk bagi rangka dan fungsi normal badan .
Tiada bahan-bahan berbahaya yang terdapat