Vad du äterAvailable in Apple Store Kalori balans Kalori balans Kalori balansKalori balans
spenat
namn

spenat


Ingredienser
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram kolhydrater i 100 gram Consumed kvantitet som standard ( gram )
23.00 - 3.00 4.00 100.00
I produkt hittades :
namn : vitamin K
K-vitamin är nödvändigt för blodets koagulering ingrediens - förhindrar blödning . finns det ett behov av levern och för en framgångsrik användning av kalcium . du bör äta för mycket av det .
Vitamin B6 hjälper de flesta system i människokroppen ska fungera - inklusive hjärt-, mag-, immun, muskulös och nervsystemet. B6 krävs för korrekt utveckling och funktion i hjärnan, liksom för produktion av vissa hormoner.
namn : vitamin e
stöder tillhandahållandet av syre i cellerna och kroppen och vitaliserar dem , sänker blodtrycket . är det också användbart för hjärttrötthet.
namn : vitamin a
vitamin a har många funktioner : det är viktigt för tillväxt och utveckling , upprätthålla immunförsvaret och god syn .
namn : kalcium
bygger skelett och tänder . inblandade i andra vitala ekologiska funktioner . knappheten på elementet kan leda till allvarliga konsekvenser för skelettet och den normala funktionen av kroppen .
namn : järn
järn är en viktig ingrediens . den bygger hemoglobin och hjälper syretransport till cellerna och därmed bidrar till bildandet av energi , vitalitet , tillväxt och motverka externa organ .
Inga farliga beståndsdelar hittade