Çfarë ju haniAvailable in Apple Store Balanca kalori Balanca kalori Balanca kaloriBalanca kalori
susam
emër

susam


përbërësit
Produkti është i dobishëm për dhëmbët, kockat dhe kockave , muskujt ;
Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
565.00 48.70 19.40 12.20 50.00
Në produkt u gjetën :
emër : fosfor
fosfor është e nevojshme për ndarjen e qelizave të trupit, për të rritur në masë të muskujve , të mbështetur punën e zemrës , veshkave dhe sistemit nervor . i përfshirë edhe në thithjen e yndyrës . përfshira në djathë dhie , vezë e verdhë veze , oriz , susam , luledielli, arre ,
emër : kalcium
ndërton eshtra dhe dhëmbë . i përfshirë në funksionet e tjera vitale organike .mungesa e elementit mund të çojë në pasoja të rënda për skelet dhe funksionimin normal të trupit .
Nuk përbërësit e rrezikshme gjetur