Шта једетеAvailable in Apple Store Калорија баланс Калорија баланс Калорија балансКалорија баланс
јабука
име

јабука


Састојци
јабуке помажу ослабити због огромног броја влакана садржаних у њима . подршкерад желуца и црева . нова истраживања показују да штити од рака . су такође моћне антиоксиданте промовише целокупну тело .
Производ је Алкална
Категорија производа свеже воће ;
Производ је корисна за стомак , бубрези , јетра, зуби, кости и костију , мишићи , очи , мозак ;
Килокалорије на 100 грама Масти у 100 г . Протеин у 100 грама угљени хидрати у 100 грама Конзумира количина подразумевано ( грама )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
У производу проглашени су :
укључени у формирање људских ткива . појачање имуног система . повољно дејство на зарастање рана . је изузетно корисна за спортисте и људе са физичком активношћу .
сматралек за рак . препоручује профилактичка његова редовна употреба у малим количинама , као и сваки други витамин .
важан елемент укључен у људском метаболизму . учествује у саобраћају кисеоника , као и приликом одвајања непотребних материја из организма
подржава испоруку кисеоника у ћелијама и на телу и подмлађује их, снижава крвни притисак . такође је корисно за срчане умора .
потребна за раст и размножавање . учествују у развоју косе, ноктију и коже . имаблаготворно дејство на визији , умор очију , спречава упалу у усној дупљи , подржава варење других супстанци : угљених хидрата, масти и протеина .
промовишераст . олакшаваобраду угљених хидрата . одржаванормално функционисање нервног система , мишића и срца .
гради кости и зубе . укључени у друге виталне функције органских .недостатак елемента може довести до тешких последица за костур и нормално функционисање организма .
Нема опасних састојака фоунд