Wat je eetAvailable in Apple Store Calorie balans Calorie balans Calorie balansCalorie balans
watermeloen
naam

watermeloen


ingrediënten
Het product Zeer alkalisch
De productcategorie vers fruit ;
Het product is bruikbaar voor niertjes , tanden , beenderen en , spieren , ogen , hersenen ;
Kilocalorieën per 100 gram Vet in 100 g . Eiwit 100 gram koolhydraten in 100 gram Verbruikte hoeveelheid standaard ( gram)
26.00 0.10 0.40 5.90 100.00
In het product werden gevonden :
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
naam : kalium
Een belangrijk element betrokken bij de stofwisseling . participeert in zuurstoftransport , alsmede de scheiding van onnodige stoffen uit het lichaam
noodzakelijk is dat het proces van de vorming van energie in de cellen . van enzymen die de cel . te normaliseren van de werking van de maag en pancreas .
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
vitamine A heeft vele functies : het is belangrijk voor de groei en ontwikkeling , handhaving van het immuunsysteem en goed zicht .
naam : calcium
bouwt botten en tanden . betrokken zijn bij andere vitale biologische functies . de schaarste van het element kan leiden tot ernstige gevolgen voor het skelet en de normale werking van het lichaam .
naam : ijzer
ijzer een essentieel onderdeel . bouwt hemoglobine en helpt transport van zuurstof naar de cellen en draagt ​​bij tot de vorming van energie , vitaliteit , groei en tegengaan externe organen .
Geen gevaarlijke bestanddelen gevonden