састојак Број хране која садржи састојке
Фруктоза - глукозни сируп 40819
Вештачка укус 31179
сол 27005
хидрогенизовано биљно уље 14686
E444 сахароза 12160
E330 лимунска киселина 12055
E322 Лецитин 11801
E338 фосфорне киселине 7145
E500 Натријум бикарбонат 5788
E450 Дифосфат 4290