εγκέφαλος
όνομα :

εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος είναι το όργανο που ελέγχει όλες τις λειτουργίες της ζωής και τις σκέψεις , τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα .

Υγιεινή διατροφή

προϊόν Μετράνε τα τρόφιμα
καρύδια καρύδια
μέλι
μέλι
(5) μαγνήσιο
φώσφορος
φωσφόρου είναι απαραίτητη για την κυτταρική διαίρεση του σώματος , για την αύξηση της μυϊκής μάζας , υποστηρίζει το έργο της καρδιάς , των νεφρών και του νευρικού συστήματος . εμπλέκονται επίσης στην απορρόφηση του λίπους που περιέχεται σε . κατσικίσιο τυρί , κρόκος αυγού , ρύζι , σουσάμι , ηλιόσποροι, καρυδιά ,
κάλιο
ένα σημαντικό στοιχείο που εμπλέκονται στον ανθρώπινο μεταβολισμό . συμμετέχει στην μεταφορά του οξυγόνου , καθώς και τον διαχωρισμό των περιττών ουσιών από τον οργανισμό
ασβέστιο
χτίζει τα κόκαλα και τα δόντια . που εμπλέκονται σε άλλες ζωτικές οργανικές λειτουργίες . η έλλειψη του στοιχείου μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες για το σκελετό και τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος .
σίδερο
σίδηρος είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό . χτίζει αιμοσφαιρίνης και βοηθά στην μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα και έτσι συμβάλλει στο σχηματισμό της ενέργειας , της ζωτικότητας , της ανάπτυξης και για την αντιμετώπιση των εξωτερικών φορέων .
| (0)

Κατηγορίες

όνομα Μετράνε τα τρόφιμα
ψάρι 29

Θρεπτικά συστατικά

Θρεπτικά συστατικά Μετράνε τα τρόφιμα
βιταμίνη C 209
σίδερο 110
μαγνήσιο 40
ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 12

Συστατικά

Συστατικά Μετράνε τα τρόφιμα
σουκραλόζη 515