njurar
namn :

njurar

njure anatomiska organ i människokroppen som ansvarar för procheistva och filtrerar blodet och giftiga ämnen i urinen .

Hälsosam mat

Produkt Räkna matar
kål kål
äpple äpple
grön lök grön lök
pumpa pumpa
(0) | (0)
vattenmelon vattenmelon
äpplen äpplen
vitlök
vitlök
(10) C-vitamin
involverad i bildandet av mänskliga vävnader . boost immunförsvar . gynnsam effekt på sårläkning . är mycket användbart för idrottare och personer med fysisk aktivitet .
Honung
Deltar i utvecklingen av röda blodkroppar och nervsystemet, hjälper till att producera energi i cellerna. Förbättrar upptaget av järn från kroppen. Regelbunden konsumtion förhindrar sjukdomar i det kardiovaskulära systemet
Selen
Behövs i små mängder i kroppen. Förhindrar oxidation stress och skapandet av fria radikaler, stöder sköldkörtelhormon i byggnaden.
Vitamin B6
Vitamin B6 hjälper de flesta system i människokroppen ska fungera - inklusive hjärt-, mag-, immun, muskulös och nervsystemet. B6 krävs för korrekt utveckling och funktion i hjärnan, liksom för produktion av vissa hormoner.
fosfor
fosfor behövs för kroppen celldelning , för att öka muskelmassan , stödja arbetet i hjärtat , njurar och nervsystem . också involverade i upptaget av fett . finns i getost , äggula , ris , sesam , solros , valnöt ,
vitamin B2
behövs för tillväxt och reproduktion . deltar i utvecklingen av hår, naglar och hud . har en gynnsam effekt på synen , ögontrötthet , förhindrar inflammation i munhålan , stödjer matsmältningen av andra ämnen : kolhydrater, fetter och proteiner .
vitamin b1
främjar tillväxt . underlättar behandlingen av kolhydrater . bibehåller den normala funktionen i nervsystemet , muskler och hjärta .
vitamin a
vitamin a har många funktioner : det är viktigt för tillväxt och utveckling , upprätthålla immunförsvaret och god syn .
kalcium
bygger skelett och tänder . inblandade i andra vitala ekologiska funktioner . knappheten på elementet kan leda till allvarliga konsekvenser för skelettet och den normala funktionen av kroppen .
järn
järn är en viktig ingrediens . den bygger hemoglobin och hjälper syretransport till cellerna och därmed bidrar till bildandet av energi , vitalitet , tillväxt och motverka externa organ .
| (0)

Näringsämnen

Näringsämnen Räkna matar
vitamin a 46

Ingredienser

Ingredienser Räkna matar
ECE para-orange , gult ½ Orsaker : cancer 304
svaveldioxid 741
Natriumvätesulfit 10
kaliummetabisulfit 82
kaliumacetat 62
kalciumaskorbat 4
mannitol 402
Polyglycerol polyricinoleat 1329
sukralos 515
xylitol 593
oxiderad stärkelse 10