rinichi
nume :

rinichi

rinichi organ anatomice în corpul uman responsabil pentru procheistva și filtre de sânge și substanțele toxice din urină .

Alimente sănătoase

produs Numar de alimente
varză varză
măr măr
ceapa verde ceapa verde
dovleac dovleac
(0) | (0)
pepene verde pepene verde
mere mere
usturoi
usturoi
(10) vitamina C
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
Miere
Participă la dezvoltarea de celule roșii din sânge și a sistemului nervos, ajută la producerea de energie în celule. Îmbunătățește absorbția fierului din organism. Consumul regulat previne boli ale sistemului cardiovascular
Seleniu
Necesare în cantități mici în organism. Previne stresul de oxidare și crearea de radicali liberi, sustine hormonii tiroidieni in cladire.
Vitamina B6
Vitamina B6 ajuta la majoritatea sistemelor din corpul uman să funcționeze - inclusiv cardiovasculare, digestive, sistemul imunitar, muscular și nervos. B6 este necesara pentru buna dezvoltare și funcție a creierului, precum și pentru producerea anumitor hormoni.
fosfor
fosfor este necesar pentru diviziunea celulara a corpului , pentru cresterea masei musculare , sprijină activitatea inimii , rinichilor si a sistemului nervos . de asemenea implicat în absorbția de grăsime . din brânză de capră , galbenus de ou , orez , susan , floarea soarelui , nuc ,
vitamina B2
necesare pentru creștere și reproducere . participa la dezvoltarea de par , unghii si piele . are un efect benefic asupra vederii , oboseala ochilor , previne inflamația în cavitatea bucală , susține digestia altor substanțe : carbohidrati , grasimi si proteine ​​.
vitamina B1
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
vitamina a
vitamina A are mai multe funcții : este important pentru creștere și dezvoltare , menținând sistemul imunitar și o vedere buna .
calciu
construiește oase și dinți . implicat în alte funcții organice vitale . de deficitul a elementului poate duce la consecințe grave pentru scheletul și funcționarea normală a organismului .
fier
de fier este un ingredient vital . se construiește hemoglobinei și ajută oxigen de transport de celule și , prin urmare, contribuie la formarea de energie , vitalitate , creșterea economică și combaterea organisme externe .
| (0)

Nutrienți

Nutrienți Numar de alimente
vitamina a 46

Ingrediente

Ingrediente Numar de alimente
ECE sunset yellow , galben ½ Cauze : cancer 304
dioxid de sulf 741
Hidrogen de sodiu sulfit 10
metabisulfit de potasiu 82
acetat de potasiu 62
ascorbat de calciu 4
manitol 402
Poliglicerol polyricinoleat 1329
sucraloza 515
xilitol 593
amidon oxidat 10