niertjes
naam :

niertjes

nier anatomische orgaan in het menselijk lichaam die verantwoordelijk zijn voor procheistva en filtert het bloed en giftige stoffen in de urine .

Gezond eten

product Tellen voedingsmiddelen
kool kool
appel appel
groene ui groene ui
pompoen pompoen
(0) | (0)
watermeloen watermeloen
appels appels
knoflook
knoflook
(10) vitamine c
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
Honing
Deel aan de ontwikkeling van rode bloedcellen en het zenuwstelsel, helpt om energie te produceren in cellen. Verbetert de absorptie van ijzer uit het lichaam. Regelmatige consumptie voorkomt ziekten van het cardiovasculaire systeem
Selenium
Nodig in kleine hoeveelheden in het lichaam. Voorkomt oxidatie stress en het ontstaan ​​van vrije radicalen, ondersteunt schildklierhormonen in de bouw.
Vitamine B6
Vitamine B6 helpt het merendeel van de systemen in het menselijk lichaam te laten functioneren - waaronder cardiovasculaire, spijsvertering, immuunsysteem, spier en het zenuwstelsel. B6 is nodig voor een goede ontwikkeling en functie van de hersenen, evenals voor de productie van bepaalde hormonen.
fosfor
fosfor is nodig voor het lichaam celdeling , aan spiermassa , de werkzaamheden van het hart , de nieren en het zenuwstelsel . ook betrokken bij de absorptie van vet . in geitenkaas , eigeel , rijst , sesam , zonnebloem , walnoot ,
vitamine b2
nodig zijn voor groei en voortplanting . participeren in de ontwikkeling van haar , nagels en huid . heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen , oogmoeheid voorkomt ontstekingen in de mondholte , ondersteunt de vertering van andere stoffen : koolhydraten , vetten en eiwitten .
vitamine B1
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
vitamine a
vitamine A heeft vele functies : het is belangrijk voor de groei en ontwikkeling , handhaving van het immuunsysteem en goed zicht .
calcium
bouwt botten en tanden . betrokken zijn bij andere vitale biologische functies . de schaarste van het element kan leiden tot ernstige gevolgen voor het skelet en de normale werking van het lichaam .
ijzer
ijzer een essentieel onderdeel . bouwt hemoglobine en helpt transport van zuurstof naar de cellen en draagt ​​bij tot de vorming van energie , vitaliteit , groei en tegengaan externe organen .
| (0)

voedingsstoffen

voedingsstoffen Tellen voedingsmiddelen
vitamine a 46

ingrediënten

ingrediënten Tellen voedingsmiddelen
ECE zonsondergang geel , geel ½ Oorzaken : kanker 304
zwaveldioxide 741
Natriumwaterstofsulfiet 10
kaliummetabisulfiet 82
kaliumacetaat 62
calciumascorbaat 4
mannitol 402
Polyglycerol polyricinoleat 1329
sucralose 515
xylitol 593
geoxideerd zetmeel 10