nyrer
navn :

nyrer

nyre anatomisk organet i det menneskelige legeme er ansvarlig for procheistva og filtrerer blodet og giftige stoffer i urinen .

Sund mad

Produkt Tælle fødevarer
kål kål
æble æble
grønne løg grønne løg
græskar græskar
(0) | (0)
vandmelon vandmelon
æbler æbler
hvidløg
hvidløg
(10) C-vitamin
involveret i dannelsen af humane væv . boost Immunsystemet . gunstig virkning på sårheling . er særdeles nyttigt for atleter og folk med fysisk aktivitet .
Honning
Deltager i udviklingen af ​​røde blodlegemer og nervesystemet, hjælper til at producere energi i celler. Forbedrer optagelsen af ​​jern fra kroppen. Regelmæssig indtagelse forhindrer sygdomme i det kardiovaskulære system
Selen
Nødvendigt i små mængder i kroppen. Forhindrer oxidation stress og oprettelsen af ​​frie radikaler, understøtter thyreoideahormoner i bygningen.
Vitamin B6
Vitamin B6 hjælper de fleste systemer i den menneskelige krop til funktion - herunder kardiovaskulære, fordøjelsessystemet, immunsystemet, muskulære og nervesystemet. B6 er nødvendig for korrekt udvikling og funktion af hjernen, såvel som til produktion af visse hormoner.
fosfor
fosfor er nødvendig for kroppen celledeling , for at øge muskelmasse, støtte arbejdet i hjertet , nyrer og nervesystemet . også involveret i optagelsen af ​​fedt . indeholdt i gedeost, æggeblomme, ris , sesam , solsikke , valnød ,
vitamin B2
nødvendig for vækst og reproduktion . deltage i udviklingen af hår, negle og hud . har en gavnlig virkning på synet , træthed i øjnene , forhindrer inflammation i mundhulen , støtter fordøjelsen af ​​andre stoffer : kulhydrater, fedtstoffer og proteiner .
vitamin B1
fremmer væksten . letter behandlingen af ​​kulhydrater . opretholder den normale funktion af nervesystemet , muskler og hjerte .
vitamin a
vitamin A har mange funktioner : Det er vigtigt for vækst og udvikling , vedligeholdelse immunsystemet og godt syn .
calcium
bygger knogler og tænder . involveret i andre vitale organiske funktioner . knapheden af elementet kan føre til alvorlige konsekvenser for skelettet og den normale funktion af kroppen .
jern
jern er en vigtig ingrediens . det opbygger hæmoglobin og hjælper transport ilt til celler og dermed bidrager til dannelsen af energi, vitalitet , vækst og modvirke eksterne organer .
| (0)

Næringsstoffer

Næringsstoffer Tælle fødevarer
vitamin a 46

Ingredienser

Ingredienser Tælle fødevarer
ECE sunset yellow , gul ½ Årsager : kræft 304
svovldioxid 741
Natriumhydrogensulfit 10
kaliummetabisulfit 82
kaliumacetat 62
calciumascorbat 4
mannitol 402
Polyglycerol polyricinoleat 1329
sucralose 515
xylitol 593
oxideret stivelse 10