sytë
emër :

sytë

sytë janëorgan përgjegjës për vizion në njerëzit dhe kafshët . kujdes për ta është shumë e rëndësishme sidomos në qytetet e mëdha të plotë të poshtër , pluhuri dhe i poshtër .

ushqyesve

ushqyesve Numërimin ushqime
vitaminë c 209
vitaminë një 46
vitaminë b2 33
vitaminë e 26

përbërësit

përbërësit Numërimin ushqime
kripë 27009