очи
име :

очи

очите се органот надлежен за видот на луѓе и животни . грижата за нив е исклучително важна особено во големите градови полни со нечистотија, прав и загадување .

Хранливи материи

Хранливи материи Брои храна
витамин Ц 209
витамин А 46
витамин Б2 33
витамин Е 26

состојки

состојки Брои храна
сол 27009