Алергени


име Брои храна
млеко 9844
кикирики 1091
дрвни ореви | бадем | орев | кашу | шамфъстък 2899
соја 2919
јајца | белка смес 3212
глутен 650
аспирин 0
контактна алергија 0
манитол | e421 137