Vijf dingen die zal gebeuren als u stopt met suiker

Suiker in een of andere vorm is te vinden in veel voedingsmiddelen, met inbegrip van natuurlijke, ongewijzigde door menselijke. Deze 5-effecten van toepassing op verwerkte levensmiddelen door de mens, omdat de natuur de suiker in fruit en groenten met andere stoffen en ingrediënten die de bombastische effect op het lichaam te minimaliseren heeft gecombineerd.

Zal weer energie.

Ironisch is een feit. Energiedranken leveren energie, maar ook het weg. Bloedsuikerspiegel sprongen en vallen, waardoor momenten van vrolijkheid en hoge energie en momenten van vermoeidheid en slaperigheid, die vaak zorgt ervoor dat je meer van het 'ontwaken' voedsel te nemen. Niet toevallig suiker wordt vaak vergeleken met het geneesmiddel.

Uw gewicht zal normaliseren.

In de groenten en fruit die suiker heeft veel vitaminen en mineralen. En in het door de mens zijn hoog in vet en koolhydraten, en een dozijn ingrediënten die je lichaam bovendien zullen moeten vechten.

Stopt wil meer suiker.

Wanneer je je focus te verwijderen uit suiker zal geleidelijk aan minder snoep wensen. Wat voel ik uit eigen ervaring - na een tijdje, als je zijn gegaan door perioden van verminderde consumptie van snoep, smaakpapillen veranderen. Je zult beginnen om de echte smaak van dingen te voelen. Je maag voelt en ziet u de aard van het voedsel. Je zult een goed gevoel wanneer je eet groenten en fruit die suiker bevatten, en u zult een lichte ongemak bij het consumeren van kunstmatige voeding te voelen. Er is geen betere adviseur dan je eigen lichaam.

Spijsverteringskanaal zullen efficiënter werken

Wanneer overheersende eten u één die snel en gemakkelijk gehanteerd door de maag, zal het iets voelen, maar niet in de zin dat het leeg is, maar in de zin dat je gezond voelen. De energie die geldt voor de verwerking zal beschikbaar zijn voor de spieren en de hersenen en dus je kan effectiever zijn.

Uw huid zal gezonder uitzien

Vraag je je af waarom je huidproblemen hebt en je nodig hebt om een ​​groot aantal crèmes, oliën en drankjes op, die op zijn beurt extra bijwerking kan hebben toegepast. Mogelijke reden is dat je verbruikt. Ik heb kennissen die namelijk werden genezen door het veranderen van het dieet. In de toekomst kan ik delen over hen.

Bron : http://educateinspirechange.org/health/5-things-happen-quit-sugar-life/
Aandeel
Voeg commentaar toe