Konkluzionet që mund të bëjë janë shumë të rëndësishme dhe mund të na ndihmojë për të planifikuar siç duhet një ditë, në qoftë se ne mund të bëjë konkluzione: >>' target="_blank"> Secili prej nesh ka një sasi të kufizuar të vullnetit dhe të energjisë për ditën dhe ata janë të kufizuara në avancimin e kohës ne e përdorin atë." /> Ushqim të shëndetshëm me më pak para 1 | Blog i Toma Velev

Ushqim të shëndetshëm me më pak para 1

Ky test tingëllon pa kuptim në fillim, por të përpiqet për të menduar më thellë. A ju kujtohet stilin e veshjes së Steve Jobs - shumicën e kohës me një jakë golf të zi. Mark Zuckerberg preferon një gri T-shirt.

bananas

Konkluzionet që mund të bëjë janë shumë të rëndësishme dhe mund të na ndihmojë për të planifikuar siç duhet një ditë, në qoftë se ne mund të bëjë konkluzione:

apple apple

Secili prej nesh ka një sasi të kufizuar të vullnetit dhe të energjisë për ditën dhe ata janë të kufizuara në avancimin e kohës ne e përdorin atë.

Pjesë
Shto koment
Botimet lidhur me aktual