Koken

Waar, hoe en wanneer de persoon die het koken van het voedsel dat je eet is iemand die dicht bij u is niet minder belangrijk dan de kwaliteit en de aard van het voedsel als geheel. Vlees van dieren die in normale omstandigheden - vrij, met goed eten is nuttiger dan het vlees van een dier dat wordt opgewekt in onmenselijke omstandigheden en die is vol met wie weet wat. Fruit en groenten die worden verwerkt met tonnen chemicaliën hebben verschillende voedingswaarde en smaak dan die geteeld zonder bovenmatige menselijke tussenkomst.

Wanneer iemand dicht bij u of u zelf is kookt het voedsel dat je eet, is het normaal om de beste in de plaat gezet, en zelfs als je iets extra's, zal het worden doorgegeven via je handen, zal u zelf een bewuste verantwoordelijkheid voor te dragen het. Voor eten gekookt door bedrijven en bedrijven als een product in grote hoeveelheden voor veel mensen, weet je niet wat er in zit, zelfs als het overdekte duizenden normen op papier.

Vruchten en groenten die geen standaardformulier is niet alleen dat het waarschijnlijk meer voedingswaarde bevatten, maar zijn goedkoper.

Doet het vlees buit die gaat door uw huis? Een normale maaltijd duurt één week, met - meestal staan ​​in de koelkast, de vruchten beginnen te verslechteren, en het brood verhardt een week en de tweede al beschimmeld. Wat gebeurt er met je eten?

Heeft u een blik werpen op de levensduur van producten? En naast Denk je dat wat is de totale houdbaarheid - per maand - een jaar ?! Er zijn uitzonderingen, maar een langere houdbaarheid van voedsel, moet er meer verdacht over de kwaliteit van de voedingseigenschappen zijn.

Ja, voedselbereiding kost tijd, maar dit keer terug naar gezondheid en energie. Om gebakken aardappelen moet je ze schillen te maken, snijd ze, bak ze, aan de afwas achteraf wissen. In plaats van al die spierballen u aardappelen te kopen van de fast food ketens en twee maaltijden per dag, 7 dagen per week te eten. Zelfs negeren wat aardappelen worden gebruikt en hoe ze worden voorbereid, overwegen of het de moeite waard is. Misschien is er een reden dat sommige voedsel wordt langzamer gekookt en je hebt minder interne stimulans om te koken en hen voor te bereiden, en je doet het dus minder. Misschien is het eten is niet zo handig, of het is gewoon handig in kleinere hoeveelheden.

En wat je denkt over de bevroren of pre-gekookte maaltijden? Als je moet eten dat heeft gestaan ​​voor maanden in de vriezer of een die onlangs is gescheurd uit de tuin, kiezen welke zou je dan kiezen? De eerste zou gereed vijf minuten in de magnetron en hebben dezelfde smaak als tweede, maar heeft dezelfde voedingswaarde? Ik betwijfel.

Aandeel
Voeg commentaar toe
Publicaties in verband met de huidige