Het is niet alleen eet

Sinds enige tijd heb ik de aandacht die ik besteden aan voedsel verminderd. Ik praat niet hoe slecht zijn de chemische ingrediënten noch hoe nuttig zijn natuurlijk. Dit betekent niet dat ik zal stoppen doen. Dit betekent niet dat ik de schadelijke - behulpzaam, noch de gunstige - schadelijk, dit betekent niet dat ik niet degenen stint en benadrukken anderen. Het eten is niet alleen factor voor de menselijke gezondheid. Als een persoon wil op te voeden - zal hij een manier om wat gunstig is en wat schadelijk is te realiseren vinden. En wat dit over dat?

Afgezien baby's en jonge kinderen die gedwongen worden om te eten wat ze aan, voor mensen in bewuste leeftijd, het eten niet in hun mond alleen te komen, noch door geweld. Iedereen kiest wat te eten. Degenen die geïnteresseerd zijn en heeft u de beschikbare informatie over de bestanddelen onderzocht maakt een bewuste keuze. Het is zinloos om wat gunstig is en wat schadelijk is voor mensen die niet denken en niet veel wat ze in hun mond zorg uit te leggen. Zij zullen een excuus verzinnen - Ik ben onder stress, ik werk, ik heb een ziekte, heb ik examens, mijn partner is schuldig, de staat is de schuld en ga zo maar door. Om uit te leggen om deze mensen wat dan ook, het is als vechten windmolens. Iedereen heeft recht op hun eigen waarheid. Elk van hen zal de gevolgen van hun eigen keuzes in het leven te ontvangen. Wanneer de student klaar is, zal de leerkracht komen. Wanneer een persoon bereid is om te veranderen, zal hij voldoen aan de juiste mensen om hem te verlichten.

Lichamelijke gezondheid wordt beïnvloed door de fysieke energie die men neemt in de vorm van voedsel, maar het is niet de enige factor. Een andere cruciale factor voor de lichamelijke gezondheid is mentale en emotionele innerlijke toestand. Voor mij persoonlijk is het een deel van de reden waarom iemand die ongezond eet, langer leven dan iemand die gezond eet.

In de menselijke geschiedenis er zijn geweest en er zijn tijden als in de Tweede Wereldoorlog, toen de mensen in staat waren om te overleven in kampen in onmenselijke omstandigheden. Zij hebben voedsel brood en waterige soep een keer per dag ontvangen en zwaar lichamelijk werk hebben gedaan onder constante emotionele en fysieke stress en intimidatie. Zij ontbraken de broodnodige vitaminen, mineralen en aminozuren en is benieuwd hoe ze overleefden. Alle ontvangen dezelfde magere porties. Niemand heeft het recht om te brullen - geen vlees op het bord. Er was iets anders dat ze een verlangen om te leven gaf en dit was hun innerlijke kracht.

In de populaire cultuur in het westen, hebben de mensen niet veel praten over de interne energiemarkt van de mens, want het is ongrijpbaar, onmetelijk, esoterische en abstract. Echter, het Oosten zijn sterk afhankelijk van het. Aziatische landen hebben een combinatie van fysieke en mentale technieken gemaakt om spirituele verlichting en het bewustzijn van de innerlijke wereld te bereiken. Dit zijn meditatie, yoga praktijken, zoals Tai Chi, Falun Gong en anderen. Er zijn geruchten over mensen die gedeeltelijk of volledig voedselinname hebben verlaten en zijn nog steeds levend en gezond. In de westerse cultuur zijn er voorbeelden van mensen die de verlichting hebben bereikt zonder oosterse invloeden, maar het lijkt erop dat deze mensen zijn zeer zeldzaam. Het is moeilijk voor de gemiddelde persoon om te gaan met de negatieve impact van zijn ego. Ik persoonlijk moest door een zekere mate van interne lijden en kreeg kennis van dit gebied van niet één of twee personen. Ik heb geleerd om te kijken naar mezelf uit ten minste een beetje zijde die op geen enkele wijze een voordeel geeft me meer dan wie dan ook. Iedereen leert terwijl je leeft en wanneer een persoon krijgt zeer ernstig - het betekent betekent dat de lelijke deel van zijn ego hem heeft gevangen in de val.

Innerlijke kracht en energie van de persoon is de sleutel tot de interacties met de materiële wereld. Wanneer een persoon wordt geïnformeerd en op de hoogte hi is niet op zoek naar iemand de schuld, noch is vatbaar voor manipulatie en de invloed van de omgeving en dat geeft hem de macht om hun eigen keuzes te maken. Hoe minder gezeur, hoe meer actie in de gewenste richting. De meer actie, de kans dat de wereld waarin wij leven, zal beter worden.

Snapchat: tomavelev86
Instagram: tomata_
Skype: tomata_
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/toma-velev-38180034
Facebook:
https://www.facebook.com/tomavelev
https://www.facebook.com/tomavelevblog
https://www.facebook.com/kakvoiadesh
Twitter: @tomavelev
Google+: https://plus.google.com/u/0/+TomaVelev
Aandeel
Voeg commentaar toe