Het geheim van een goede gezondheid

Het geheim van een goede gezondheid zal niet kost je een hoop geld, en zeker niet zal ik het verkopen. Het is eenvoudig en relatief betaalbaar, maar is buiten de comfort zone. Het is Prevention.

Als je TV kijkt, je zag dat alles een pil. Alleen dat de pillen zijn tweesnijdend zwaard. De laatste keer dat mijn volgende naar de dokter vanwege problemen in het bewegingsapparaat, hoorde ik de vraag - hoe is je maag? Men denkt niet aan maag sensualiteit, tenzij ernstige problemen voordoen bij het. Dienovereenkomstig meestal betreedt met junk onze dorst naar smaak vullen. Door ziek verder en medicijnen betreden. Ik adviseer esthetische en gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Snacken u citroenen als onderdeel van een maaltijd of als sap, gember, knoflook? Heeft u een zure smaak en daarom worden vermeden, behalve ... Behalve wanneer men ziek is. Ik kan me in ieder geval ten minste 5 gevallen in mijn recente verleden, familieleden en kennissen die zijn begonnen met citroenen te eten tijdens koorts. Waarom dit niet neem een ​​goede dosis vitamine C, terwijl we gezond zijn?

Wist u dat kanker te genezen als het wordt ontdekt in een vroeg stadium. Als je te ontwikkelen en te verspreiden door het hele lichaam, zelfs de beste artsen, goochelaars en waarzeggers kon het niet helpen. Om deze ziekte te ontwikkelen hebben behoefte aan een lange tijd om het verkeerde pad te bewandelen - in het denken, in de voeding, lifestyle. Als je een keer per jaar naar de dokter om uw gezondheid te controleren, kunt u vangen veel ziekten - niet alleen kanker - in een vroeg stadium. Wanneer bekendmaking van de tijd zal de ziekte in staat om uw richting te veranderen en opstijgen vanaf het pad dat leidt tot vroegtijdige onnatuurlijk einde.

Ga je naar je tanden te controleren? In Bulgarije, staat nam twee zeehonden per jaar. Wat is er zo bang voor de tandarts? Als het goed is, zul je de recensie passeren en zal niet de ervaring van pijn. Als je een probleem hebt - je zal lijden in een beetje, maar je zal verlaten met gezonde tanden en vrij zal komen. Een andere optie is om stil te zijn en naar de tandarts zoveel pijn. Dan meer kans het probleem is groter geworden en misschien niet eens de tand te redden. Zo zal het je pijn doen en zal waarschijnlijk kost je meer geld dan de prijs van een zegel.

Om elke vorm van geheel wit of volledig zwart te accepteren - is als het plaatsen van kozijnen, het plaatsen van grenzen. Zo krijgen de gelegenheid om te profiteren van alles waartoe u toegang hebt missen.

Aandeel
Voeg commentaar toe